Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Через борги вугільні підприємства Львівщини залишаться без світла

Повністю або частково припинити електропостачання ВАТ „Львівська вугільна компанія” (Львівсистеменерго) та ДП „Львіввугілля” заплановано19 січня - повідомляє відділ зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
За словами ВАТ “Львівобленерго” борг ВАТ „Львівська вугільна компанія” на 1 січня 2009 року становив 1,431 млн. грн., і в січні 2009 заборгованість зросла ще на 1,891 млн. грн. А борг ДП „Львіввугілля” становить 291,1 тис. грн.
„Згідно з договірними умовами, ВАТ „Львівська вугільна компанія” отримала рахунки для оплати за спожиту електроенергію 26 грудня 2008 року, одночасно з повідомленням про припинення електропостачання в разі неоплати. ДП „Львіввугілля” отримало рахунки та повідомлення 5 січня 2009 року”, - повідомляють у ВАТ “Львівобленерго”.
Проте оплати за спожиту електричну енергію не були здійснені, і 16 січня 2009 року ВАТ „Львівобленерго” повторно надіслало на адресу ВАТ „Львівська вугільна компанія” та ДП „Львіввугілля” повідомлення про припинення електропостачання підприємствам, в разі неоплати, 19 січня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ