Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Через чергове "замінування" Ашану евакуювали майже 7 тис. людей

26 березня о 15:26 год. невідомий з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби “102” обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції України у Львівській області повідомив про замінування у м. Львові ТРЦ „Ашан” (адресу знаходження торгово-розважального центру вказано не було). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Про це йдеться в оперативних зведеннях Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 38 особи та 13 од. техніки було направлено за адресами розташування ТРЦ  „Ашан” (вул. В. Великого, 58 та с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 Пустомитівського району).         

Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З ТРЦ  „Ашан” (вул. В. Великого, 58) було виведено 700 осіб  (640 відвідувачів, 60 працівників), з  ТРЦ  „Ашан” (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 Пустомитівського району) - 6 000 осіб (5 500 відвідувачів, 500 працівників).  

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження торгово-розважальних центрів та прилеглої території.

Пошукові роботи завершені о 18:30 год. - вибухових пристроїв не виявлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ