Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Через хресну ходу у Луцьку перекриють вулиці

Рух авто перекриватимуть патрульні поліцейські
фото ВСН

Завтра, 3 травня, на деяких вулицях у Луцьку тимчасово перекриють рух транспорту. Це пов'язано із проведенням в місті хресного ходу, який організовує Волинська єпархія ПЦУ.

Про це пише Суспільне.

У розпорядженні міської ради йдеться, що з 11:00 хресний хід рухатиметься за маршрутом: вулиця Данила Галицького, майдан Братський міст, вулиця Лесі Українки і вулиця Градний Узвіз.

Рух авто перекриватимуть патрульні поліцейські. Також міська рада доручила міському департаменту житлово-комунального господарства провести прибирання вулиці Лесі Українки.

Як зазначили у Волинській єпархії ПЦУ, під час хресної ходи заплановано 12 зупинок. Віряни зупинятимуться, зокрема, біля пам’ятника християнському милосердю волинян, які рятували від голоду біженців у 1947 році (територія храму Воздвиження хреста Господнього), на місці майбутньої каплиці Волинської ікони Божої Матері (біля Луцького міськрайонного суду), на місці, де постане церковця "Небесної сотні" (вул. П’ятницька гірка), на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки, на Театральному майдані перед фотостендом загиблих бійців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ