Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Через невдачі на фронті москва розпочала “чистки” керівників “ЛНР”, - розвідка

Російські окупанти зазнають таких ганебних невдач в Україні, що влада країни-агресора не придумала нічого кращого, ніж розпочати вишукувати зраду серед своїх посіпак і карати їх.
фото - ГУР МОУ

Так, за даними ГУР МОУ, “міністра внутрішніх справ ЛНР генерал-майор” Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р. н., заарештували співробітники ФСБ росії та наразі утримують його у слідчому ізоляторі ФСБ в Ростові-на-Дону.

Арешт “міністра внутрішніх справ ЛНР” викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва “республіки”, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазідержави. Однак ватажок “ЛНР” Пасічник Л. І. докладає зусиль для звільнення Корнета з-під арешту та відновлення на посаді.

Так, “чистки” в політичному керівництві т. зв. ЛНР свідчать про визнання москвою неспроможності виконувати поставлені завдання чинними керівниками “ЛНР” в умовах ведення війни з Україною. Тож шляхом кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, росія намагається якнайшвидше налагодити ефективну роботу щодо мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого компенсування втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ