Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Надзвичайні події

Через ракетну атаку без світла – 250 тисяч споживачів

Відновлювальні роботи розпочнуться одразу після оцінки ступеню пошкоджень ремонтними бригадами "Укренерго" та обленерго

Фото: Depositphotos

Через масовану ворожу атаку є пошкодження в мережах у Києві та Київській області, без електропостачання залишилися понад 250 тисяч споживачів, застосування графіків відключень не планується.

Про це у телеграмі повідомляє Укренерго.

«Через наслідки масованої ракетної атаки є пошкодження в мережах "Укренерго" та обленерго в Києві та області. Знеструмлено понад 250 тисяч споживачів, дані уточнюються. Усі знеструмлення пов’язані з бойовими діями, застосування графіків відключень не планується», - повідомили в Укренерго.

Як зазначається, відновлювальні роботи розпочнуться одразу після оцінки ступеню пошкоджень ремонтними бригадами "Укренерго" та обленерго.

Учора, 1 січня, добовий максимум споживання був ввечері. Його показник був на 13,7% нижчим, ніж у попередній робочий день – п’ятницю, 29 грудня.

Для збереження балансу між виробництвом та споживанням вчора, 1 січня, на 1 годину обмежувалась робота електростанцій на ВДЕ, зазначили в Укренерго.

"Наразі електроенергії, виробленої електростанціями всіх видів, вистачає для забезпечення енергопостачання всіх юридичних та побутових споживачів", - повідомили у НЕК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ