Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Через ворожий обстріл закрито КПВВ "Майорське"

Як повідомили Гал-інфо у прес-центрі ООС, через ворожий обстріл закрили КПВВ "Майорське".

Збройні формування Російської Федерації та її найманці раз по раз демонструють зневажливе ставлення до гуманітарних потреб, здоров’я та життя мирних українських громадян, які вимушені миритися із тимчасовою окупацією їхніх місць проживання та перетинати лінію розмежування через контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ). Так звані "адміністрації" та незаконні збройні формування навіть не думають дотримуватися домовленості про припинення вогню.

Сьогодні, 28 серпня, о 12.25 год. противник розпочав обстріл цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору "Горлівка – Бахмут". Застосував при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети Такі дії російсько-окупаційних військ постійно поставили під загрозу життя та здоров’я і мирного населення і персоналу, який здійснює свою діяльність в КПВВ "Майорське". Прикордонниками зі складу Об’єднаних сил було забезпечено належну безпеку для усіх цивільних, які перебували на контрольованій території поблизу КПВВ.

Зважаючи на те, що дії противника ставлять під загрозу життя та здоров’ю осіб, які перетинають лінію розмежування, Командувачем Об’єднаних сил було прийнято рішення щодо тимчасового припинення пропуску осіб і транспортних засобів через КПВВ "Майорське" до особливого розпорядження.

Нагадаємо, минулої доби окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ