Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Черговий підрозділ російських військ зайшов на Луганщину

Днями з окупованого Луганська була отримана інформація про чергову ротацію російських "відпускників". Про це повідомив співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

"За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в районі тимчасово окупованого с. Жовте наразі розташовані окремі підрозділи 594-го ОМСПОП ВВ МВС РФ. Свого часу більше 200 військовослужбовців полку брали участь у бойових діях на території Чеченської Республіки Ічкерія.

Як повідомлялося раніше, ГІ «Права Справа» було зафіксовано прибуття в Луганськ підрозділів 76-го окремого ремонтно-відновлювального батальйону (місце постійної дислокації - Слов'янськ - на - Кубані, Краснодарський край).

Підрозділи 76-го окремого ремонтно-відновлювального батальйону, у кількості до 100 чоловік, були розквартировані в приміщенні колишнього клубу тимчасово окупованого смт. Челюскінець Лутугинського р-ну Луганської області.

В січні 2015 підрозділи цього батальйону були зафіксовані на території Ростовської області (РФ), в безпосередній близькості від кордону з Україною, поблизу с. Куйбишеве.

Варто зазначити, що у жовтні 2017 року інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа" щодо присутності підрозділів ЗС РФ на окупованих територіях Донбасу підтверджена на вищому офіційному рівні- Головним військовим прокурором України.

Нагадаю, у Міжнародному суді ООН у Гаазі наразі тривають слухання позову України проти Росії з метою покарання останньої за агресію проти українського народу", - повідомив Дмитро Снєгирьов.

Д. Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ