Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Черлідерка зі Львова змагатиметься на Чемпіонаті світу-2024

Львів’янка Анастасія Малошенко представлятиме Україну у фристайл-дуеті з Єлизаветою Тимофєєвою. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Анастасія Малошенко

Чемпіонат світу з черліденгу триватиме в американському Орландо з 24 по 26 квітня. Україну на змаганнях представлятиме фристайл-дует у складі  львів’янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої.

Торік саме ця пара черлідерок здобула срібло чемпіонату світу. Нагорода стала першою за останні 12 років для національної збірної України у змаганнях фристайл-дуетів на світових чемпіонатах. А у липні цей дует завоював золоті медалі чемпіонату Європи в італійській Вероні.

Чемпіонат світу-2024 покажуть у прямій трансляції на Olympic Channel. Український дует стартує 24 квітня, орієнтовно о 16:20 за київським часом.

«Сама участь у змаганнях такого масштабу свідчить про потужний розвиток черліденгу як на Львівщині, так і загалом в Україні. Цей вид спорту в нашій області доволі молодий, але об’єднав уже більше тисячі спортсменок», – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

З 28 квітня Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва позмагаються ще й на Кубку ICU – Міжнародного черліденгового союзу. Ці змагання також відбудуться в Орландо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ