Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чернівецького прикордонника взяли на хабарі 950 доларів

Вчора, 12 жовтня, військова прокуратура Чернівецького гарнізону спільно з Управлінням СБУ в Чернівецькій області задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним державним інспектором відділу митного оформлення № 1 «Кельменці-Ларга» митного поста «Кельменці» Чернівецької митниці Державної фіскальної служби України, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Хабар у розмірі 950 доларів США призначався за сприяння у переміщенні з Республіки Молдова на територію України побутових товарів без належного митного оформлення та сплати обов'язкових митних платежів.

Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час огляду місця події. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.

На даний час вирішуються питання щодо затримання горе-митника, повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ