Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чоловіча і жіноча збірні U-23 переможно стартували на чемпіонаті світу

Як повідомили у прес-службі Федерації баскетболу України чоловіча і жіноча збірні U-23 переможно стартували на чемпіонаті світу на чемпіонаті світу 3х3 у китайському Ланьчжоу.

Жіноча збірна України U-23 перемогла команду Франції – 16:13.

З початку зустрічі суперники щільно пресингували одне одного, не дозволяючи захопити перевагу. До середини ігрового часу балансував рівний рахунок, а потім суперниці перехопили ігрову перевагу.

Українки спробували відігратися дальніми кидками, однак підвела влучність. Перелом внесла Вікторія Кондусь, кілька стрімких проривів та штрафні якої дозволили нашим дівчатам зрівняти рахунок та вийти вперед.

До кінця зустрічі українки не дозволили француженкам відігратися.

У наступному матчі групового етапу наша команда зіграє проти Італії. Поєдинок перенесено на 3 жовтня. Початок о 6:00.

Жіноча збірна України виступає на чемпіонаті світу в складі Олени Бойко (ІнтерХім, Валерій Жартун), Вероніки Любінець (Київ-Баскет, Аїда Євтушенко), Наталії Цюбик (Динамо, Юрій Мигович), Вікторія Кондусь (Київ-Баскет, Алла Бикова).

А Чоловіча збірна України у складі Євгена Балабана, Антона Мусієнка, Івана Ткаченка ти Микити Руслова стартувавала з впевненої перемоги над командою Киргизстана.

Підопічні Тимура Арабаджи у першій грі на турнірі перемогли з рахунком 22:9. Наша команда зробила потужний ривок 7:0 і впевнено лідирувала у матчі, набравши за його підсумками максимальну кількість очок.

Наступну гру на турнірі наші хлопці зіграють сьогодні о 16:15 проти Катара.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ