Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чоловічі кеди: поради з вибору та створення луків

Кеди – це взуття, що було створено саме для активних дій, тож всі його властивості відповідають призначенню, воно повинно бути надійним, практичним та зручним.

Як вибрати кеди для чоловіків?

При виборі кед для чоловіків треба звернути увагу на спеціалізовані магазини з продажу брендової продукції. Так, якщо мова йде про бренд PUMA, то радимо кеди чоловічі придбати в інтернет-магазині ua.puma.com. Саме тут на покупців чекає широкий асортимент оригінальних товарів, приємна ціна, знижка у 5 % при оплаті онлайн та безкоштовна доставка. Кеди PUMA відповідають найсуворішим вимогам, тож якщо вам потрібно придбати взуття для занять спортом чи на кожен день, то саме тут ви знайдете найкращу пару.

Якщо ви купуєте у звичайному магазині, то треба уважно придивитися до стану підошви – вона повинна бути ідеальною, без тріщин чи подряпин. Не повинно бути залишків клею або неакуратних швів. Не варто купувати виріб з дуже м’якою або, навпаки, жорсткою підошвою, треба знайти щось середнє. Майте на увазі, що існують зимові утеплені кеді, що мають більш рельєфну підошву.

 

Що стосується розміру, то треба мати на увазі, що зазвичай кеди не розношуються, тож одразу треба прискіпливо віднестися до примірки.

З чим носити чоловічі кеди?

Якщо мова йде про універсальні білі кеди, то це найкраще взуття для спекотної погоди. Вони гарно поєднуються з:

  • напівофіційними сорочками з коротким рукавом;
  • картатими сорочками;
  • футболками;
  • джинсами;
  • джинсовими шортами.
 

Неймовірно стильна літня стилізація – білий монолук, для якого треба одягнути штани, футболку з V-подібним вирізом та кеди. Цей лук підійде як для прогулянок містом, так і для відпустки. Біле взуття можна поєднувати навіть з костюмом, такий офісний лук буде виглядати досить цікаво та сміливо. 

Восени та навесні незамінним є чорний колір, поєднати таке взуття можна з джинсами та темними брюками. Можна вдягнути прямі джинси або скінні та доповнити лук лонгслівом, сорочкою або светром. Кеди з пальто також можна поєднати, цей сміливий лук можна використати під час прогулянок містом. Взуття буде виглядати органічно, якщо вдягнути вкорочене або двобортне пальто. 

За допомогою кедів ви завжди зможете зробити образ більш елегантним та акуратним, адже вони виглядають менш масивними у порівняння з кросівками. Використовуйте їх для створення спортивних або ділових образів та насолоджуйтесь життям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ