Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чоловік вигадав злочин: тепер йому загрожує покарання - виправні роботи до двох років

Мешканець Рівненської області поскаржився міліції, що його пограбували: вкрали 2000 грн, мобільний телефон, навушники та паспорт громадянина України. Згодом з'ясувалось, що чоловік... збрехав. Тепер йому загрожує покарання - виправні роботи на строк до двох років. Повідомив сектор зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Події розгорталися так. До правоохоронців лінійного відділу міліції станції Рівне УМВСУ на Львівській залізниці звернувся Володимир Б., мешканець Рівненської області. Чолов’яга поскаржився, що 1 січня о 22.30 на пішохідному мості через залізничні колії на станції Рівне, був пограбований невідомим громадянином. Розбійник заволодів його барсеткою, де знаходились гроші в сумі 2000 гривень, мобільний телефон останньої моделі "NOKIA", навушники та паспорт громадянина України. Погодьтесь, це чималі втрати.

Та заявник не сподівався, що правоохоронці відреагують на повідомлення. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка почала відновлювати події майже щохвилинно. Оперативники дуже здивувались, коли з’ясували, що на той момент та саме у тому місці, пограбований був не один, а разом зі своїми трьома друзями… Далі дійшла черга відповідати на запитання Володимиру. Чоловік розповів, що того вечора в перед святом Нового року разом із друзями вони «відзначали» в одному з барів. Хильнули чимало оковитої. Гуртом повертаючись до дому, згадані речі були втрачені. Де саме та на якому відрізку часу чоловік не пам’ятав. Аби пристойно виглядати в очах рідних та, наступного дня, друзів, чоловік й збрехав. Але він помилився. Тепер кримінальну справу порушено відносно нього самого, адже Володимир надав завідомо неправдиве повідомлення. Стаття кримінального кодексу передбачає за такі дії щонайменше як вид покарання - виправні роботи на строк до двох років.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ