Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чому в цьому сезоні цікаво дивитися Іспанію

Футбольний чемпіонат Іспанії в новому сезоні є однією великою загадкою. У скептиків достатньо приводів для активності. «Реал» вже не той без Зінедіна Зідана, «Барселона» - без Мессі, ну а «Атлетіко» - без забивного форварда.

Зате у іспанської першості явно буде новий імідж. Може, і забивати стануть більше. А то в останній рік результативність в Іспанії стала нижче інших провідних чемпіонатів Старого світу.

У міжсезоння було досить кумедно спостерігати за зміною котирувань букмекерів на перемогу в Прімері-2021/22. Спочатку фаворитами були «Реал» і «Барселона» з коефіцієнтами в 2.40 у кожного за версією БЕТСІТІ. Після того як остаточно визначилося, що Мессі покине команду, «Реал» вирвався вперед - коефіцієнт 2.048 від казахстанського 1хBet, а шанси «Барселони» стали приблизно такими ж, як у «Атлетіко», - 3.1 і 3.04 відповідно. До речі, у 1хBet є додаток, який розроблений з урахуванням усіх потреб гравців на ставках - статистикою, цікавими варіантами парі і різноманітною лінією. Дізнатися подробиці і отримати повну інструкцію з використання можна за посиланням https://legalbet.kz/shkola-bettinga/mobilnoe-prilozhenie-bk-1xbet-gde-skachat-i-kak-igrat/

Але остаточно «Барса» перемістилася на третє місце в списку фаворитів букмекерів тільки за результатами другого туру. До цього часу з-поміж головних фаворитів тільки «Атлетіко» обійшовся без втрачених очок. Головний тренер Дієго Сімеоне на пресконференції скаржився на відсутність нападника, який може стабільно забивати, але його слова всі пропустили повз вуха. Торішній чемпіонський титул довів, що «Атлетіко» майстерно володіє умінням отримувати вигоду з чужих проблем - без різниці з форвардом або без. І, здається, новий сезон принесе мадридцям ще одну можливість підтвердити це вміння.

«Барселона» і «Реал» синхронно зіграли внічию. На відміну від контор, публіка і ЗМІ поставилися до гри каталонців з «Атлетиком» (1:1) поблажливо - команда явно не відразу прийде до тями після втрати Мессі, супутньої перебудови гри і урізання зарплатні. Переважало, скоріше, цікавість. У першому матчі Примери (перемога над «Реалом Сосьєдад» з рахунком 4:2) визначився головний кандидат на звання головної зірки «Барси» - ним став Мемфіс Депай, який перейшов з «Ліона». Проти «Атлетика» саме він зрівняв рахунок.

А ось «Реалу» за превеселі 3:3 з «Леванте» ґрунтовно дісталося від преси. «Королівський клуб» відкрив рахунок, але до кінця першого тайму примудрився пропустити два голи. Зрівняв рахунок, але знову пропустив. Від поразки вдалося піти тільки на 85-й хвилині. А на 87-й воротар «Леванте» Айтор Фернандес отримав червону картку за гру рукою поза штрафної. Захисник Рубен Везу був змушений стати в ворота, але навіть це не допомогло «Реалу» перемогти. Стільки подій в одному матчі, звичайно, цікава історія, що не дуже схожа на колишній мадридський клуб. Тільки ось чи зуміє така команда виправдати очікування букмекерів?


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ