Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Чорна середа: на дорогах Львівщини загинули п’ятеро пішоходів

За добу на дорогах Львівщини загинули п’ятеро пішоходів. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 6 грудня о 22:04 на автодорозі Львів-Шегині поблизу місті Судова Вишня Мостиського району водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» наїхав на 43-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди.

Того ж дня о 23:18 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Раковець Пустомитівського району водій вантажного автомобіля “ДАФ” з причепом наїхав на 19-річного львів’янина. Юнак загинув на місці.

Крім того, о 21:30 на сільській автодорозі в селі Корчин Сколівського району невстановлений водій невстановленого автомобіля наїхав на чоловіка віком 60-65 років. Від отриманих травм постраждалий помер на місці ДТП. 

Не обійшлося без смертельних ДТП і у Львові.

О 19:21 на проспекті Чорновола львів’янин за кермом “Мерседеса” збив іншого львів’янина 1976 року народження. Чоловік від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні ЛШМД м. Львова.

За кілька годин до цього, о 13:00, по вул. Шевченка автомобіль марки БМВ, який належить мешканцю селища Шкло, наїхав на 37-річного пішохода. Чоловік від отриманих травм помер на місці ДТП. Автомобіль з місця події зник. За словами родичів, власник авто на даний час перебуває за кордоном.

Причини подій з'ясовують. Проводиться дослідча перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ