Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЧС-2018: Англія ледве обіграла Туніс

Збірна Англії обіграла команду Тунісу (2:1) в матчі групового етапу чемпіонату світу-2018.

Вже на 11-й хвилині британці вийшли вперед, коли Хассен зробив неймовірний сейв після удару Стоунза головою, а Гаррі Кейн опинився першим на добиванні.

В подальшому африканці продовжили діяти другим номером, але забити їм таки вдалося. На 33-й хвилині Уокер відмахнувся від Ф. Бен Юссефа в своїй штрафній, а суддя без роздумів призначив пенальті. Покарання виконав Сассі - кіпер торкнувся м'яча, але ворота англійців не врятував.

У другому таймі європейці продовжили володіти м'ячем і активно йшли вперед, але в завершальній стадії чогось постійно не вистачало. Героєм матчу став Гаррі Кейн: Магуайр виграв боротьбу на другому поверсі після подачі кутового і скинув м'яч на форварда "Тоттенхема", який ударом головою оформив дубль і приніс Англії складну перемогу.

Збірна Англії набрала три очки і ділить перше місце в групі G з бельгійцями, поступаючись останнім за різницею м'ячів. Наступний матч англійці проведуть проти Панами 24 червня, а на Туніс чекає протистояння з Бельгією днем раніше.

Туніс - Англія - 1:2
Голи: Сассі, 35 (з пенальті) - Кейн, 11, 90+1

Туніс: Хассен (Бен Мустафа, 15), Бронн, С. Бен Юссеф, Меріа, Маалул, Ф. Бен Юссеф, Скірі, Сассі, Бадрі, Хазрі (Халіфа, 85), Сліті (Бен Амор, 74)

Англія: Пікфорд, Уокер, Стоунз, Магуайр, Хендерсон, Триппьер, Лінгард (Даєр, 90+3), Аллі (Лофтус-Чік, 80), Янг, Кейн, Стерлінг (Рашфорд, 68)

Попередження: Уокер.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ