Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЧС-2018: Бельгія перемогла Бразилію у чвертьфіналі

Збірна Бельгії вийшла в півфінал чемпіонату світу з футболу, перемігши у чвертьфіналі команду Бразилії, - 112.ua.

Бразилія - Бельгія 1:2

Голи: Аугусто, 76 - Фернандіньо, 15 (аг), Де-Брейне, 32

Бразилія: Алиссон, Сілва, Міранда, Марсело, Фагнер, Коутіньйо, Пауліна (Аугусто, 73), Фернандіньо, Вілліан, Жезус (Коста, 58), Неймар.

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, Менье, Феллаїні (Фірміні, 46), Вітсель, Шадлі (Вермален, 83), Де Брюйне, Лукаку (Тилеман, 88), Е. Азар.

Матч розпочався з моменту біля воріт Куртуа - Сілва пробив коліном після подачі з кутового, але м'яч влучив у штангу. А ось бельгійці свій перший момент реалізували. Точніше, це зробив екс-півзахисник донецького "Шахтаря" Фернандіньо, переправивши м'яч у свої ворота після кутового. 

Бразильці і перед голом грали активно, а пропустивши, ще більше пішли вперед. Але "червоні", легко віддавши супернику м'яч, почали розривати опонента на контратаках. Де-Брейне з Азаром часто тікали на чужу половину поля. І один з таких випадів привів м'яч до Де-Брейне і одноклубник Фернандіньо з лінії штрафного точно пробив низом у кут воріт.

У другій половині гри бразильці додали в швидкості і тиск посилився. Але європейці оборонялися не менш енергійно і встигали в останній момент накрити м'яч або перехопити останній пас. Габріель Жезус в чужій штрафній прокинув між ніг у Алдервейрелда, після чого його збив Компані. Рефері спочатку вказав на "точку", але після наради з колегами з екранами скасував своє рішення.

Чим ближче був кінець поєдинку, тим більше ставало тиск південноамериканської команди. І після довгих безуспішних спроб їм вдалося відправити м'яч у ворота Куртуа. Влучний удар завдав Ренато Аугусто, який щойно з'явився на полі. Бразилець головою відправив м'яч у ворота. Кінцівка матчу пройшла в атаках команди Бразилії. І селесао могли відігратися, але Куртуа потягнув дальній удар Неймара.  

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ