Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЧС-2018: Хорватія здобула путівку до півфіналу у серії пенальті

В останньому чвертьфіналі ЧС-2018 зустрілися збірні Росії та Хорватії. Переможець пари виходив на Англію, яка трохи раніше в цей день обіграла Швецію.

Господарі чемпіонату відкрили рахунок після півгодини гри - точний удар з-за меж штрафного майданчика вдався Денису Черишеву. Але ще до перерви хорвати відігралися. М'яч головою в сітку переправив Андрій Крамаріч.

У другому таймі перевага Хорватії зростала з кожною хвилиною. Під кінець години гри Іван Перішич міг виводити «картатих» вперед, але він пробив у штангу з центру штрафного майданчика.

Попри це, гра перейшла в додатковий час. На 100-й хвилині екс-гравець «Динамо» Київ Домагой Віда головою переправив м'яч у ворота після подачі кутового. Але хорвати не втримали переможний рахунок. Маріо Фернандес після подачі зі штрафного зрівняв рахунок. У серії пенальті з рахунком 4: 3 перемогли хорвати.

Росія - Хорватія 2: 2 (3:4 по пенальті)

Голи: Черишев 31, Фернандес 115 - Крамаріч 39, Віда 100

Росія: Акінфєєв, Маріо Фернандес, Кутепов, Ігнашевич, Кудряшов, Черишев (Смолов 67), Зобнин, Кузяєв, Головін (Дзагоєв 102), Самедов (Єрохін 54), Дзюба (Газінський 79)

Хорватія: Субашич, Стрініч (Піваріч 74), Ловрен, Врсалько (Чорлука 97), Віда, Ракітіч, ​​Модріч, Манджукич, Перішич (Брозовіч 63), Ребич, Крамаріч (Ковачич 88)

Попереджені: Газінський 109 - Ловрен 35, Стрініч 38, Віда 102, Піваріч 114

Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ