Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЧС-2018: Колумбія програла Японії

Колумбія та Японія стартували на Чемпіонаті світу 2018 у групі H.

Матч Колумбія – Японія почався о 15:00 за київським часом. На попередньому Чемпіонаті світу колумбійці розгромили японців 4:1. Польща і Сенегал грають у цій же групі.

Японія уже на 3-й хвилині заробила пенальті. Ураганна атака з добиванням, яку Карлос Санчес завершив блоком руками. Перше вилучення на ЧС-2018 (друге за швидкістю у всій історії мундіалів), і гол з пенальті партнера Ярмоленка по Борусії Д Сіндзі Кагави (найшвидший для Японії за весь час виступів на ЧС). Міг останній ще й асистентом стати, але Інуї після ідеального пасу не докрутив шкіряного у дальній кут. Між цими епізодами Фалькао був близьким до мети, але Кавасіма виручив. Колумбійці, незважаючи на вилучення, підтримали високий темп і не боялись атакувати великими силами.

Далі Юя Осако вивели на гольову позицію у штрафному суперника, але японець так пробив, що м'яч полетів навіть не на кутовий прапорець, а назад. Фалькао спробував дотягнутись на закидання з глибини у стрибку тигра, але йому трохи не вистачило, аби вискочити на одного голкіпера. Пекерман вирішив зняти одного з активних гравців своєї атакувальної лінії Хуана Куадрадо, адже в середній лінії бракувало Санчеса. І через 8 хвилин після цього Колумбія зрівняла. Хуан Кінтеро низом прошив стінку, Кавасіма видряпав м'яча, однак уже з-за лінії воріт. Система автоматичного визначення гола чітко показала Скоміні, що взяття воріт треба зараховувати. Ще один технологічний гол на Чемпіонаті світу 2018!

Після перерви перший момент за японцями. Осако на 53-й хвилині класно розвернувся під не дуже надійним прикриттям Давінсона Санчеса (черговий провал захисника Тоттенхема) і пробив у ближній кут – Оспіна потягнув. З ударом Інуї в кут голкіпер збірної Колумбії також впорався. А ось Сакаї з вигідної позиції схибив. Ударна 7-хвилинка у виконанні "самураїв", які намагались використати чисельну більшість.

Вихід Хамеса Родрігеса довго не міг нічого змінити. Японія відверто переважала, а Колумбія виключно відбивалась у другому таймі. На 73-й Сакай, здавалось, пробивав з вбивчої позиції, але вирок відклався до кутового. Маленькі японці виграли верхову боротьбу в колумбійців. Хонда, який вийшов на заміну, подав корнер зліва, Осако вколотив головою.

Перший і, зрештою, останній момент у другому таймі Колумбія створила аж на 78-й. Хамес нарешті проявив себе, відкрився на вишуканий пас п'яткою від Лерми і пробив, здавалось, зі смертельною силою. Однак на заваді голу став... нападник Осако, який перед тим вивів Японію вперед. Ще кілька ударів за інерцією, немов у боксі. "Самураї" впали на канати, але не на ринг – відбились.

ЧС-2018. Група H, 1 тур

Колумбія – Японія – 1:2

Голи: Кінтеро, 39 – Кагава, 6 (пен.), Осако, 73

Вилучення: Карлос Санчес, 3

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ