Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чвертьфінал Кубка України: «Енергія» поступилася «ХІТу» у першому матчі

Львівська команда, володіючи ігровою перевагою протягом усього матчу, поступилася вдома київському «ХІТу-» з рахунком 1:2.
НФК Ураган

Початок матчу як і, зрештою, вся перша половина зустрічі пройшла в повільному темпі. «Енергія» намагалася зламати насичену оборону «ХІТа», натомість гості переважно захищалися й лише зрідка турбували володіння Володимира Кардаша.

Можливо, далася взнаки відсутність у складі київської команди їхнього лідера – Сергія Журби, який пропускав цю гру через дискваліфікацію. 

Тим не менше, серед того мізеру моментів, що були у першій 20- ти хвилинці, варто виділити удар Миколи Грицини в штангу, а також вбивчий момент Тараса Кузя. Як не забив з вигідної позиції Тарас, напевно відомо лише йому.

Куди цікавішою була друга 20-ти хвилинка і в першу чергу тим, що глядачі нарешті побачили голи.

Спершу ігрову перевагу в гол матеріалізував гравець «Енергії» Роман Кордоба. Роман сильно пробив із-за меж штрафної чим застав зненацька воротаря – «ХІТа».

Після забитого голу господарі майданчику й надалі багато атакували й швидше «Енергія» була ближчою до другого голу, чим «ХІТ» до першого.

Втім, таким є спорт, а зокрема і футзал, що інколи все перевертається з ніг на голову. Після кількох невикористаних нагод від «енергетиків» (найреальніший з них коли Кузь потрапив у стійку) забили гості з Києва.

Йшла  34 хвилина матчу, коли Колесников прийняв «шкіряного», змістився вліво й сильно пробив носком із далекої відстані. Цей удар застав зненацька воротаря «Енергії» Кардаша. Володя на цей постріл як слід не зреагував – 1:1.

А далі стало ще цікавіше. Вже через хвилину після голу другу жовту, а відповідно, й червону картку отримав капітан «ХІТа» Ігор Борсук.

Дві хвилини господарі грали в більшості, однак така гра їм не приносить дивідендів. А після того, як команди знову зрівнялися за кількістю гравців на майданчику, гості забили фактично з нічого.

Воротар «ХІТа» Владислав Лисенко зробив навіс від своїх воріт у чужу штрафну, не зовсім вдало зіграв на виході воротар «Енергії» Кардаш, чим сповна зумів скористатися Школьний.

2:1 – перемога команди з Києва, яка з чудовим настроєм повертається додому

Матч-відповідь відбудеться в столиці України 11 березня.

Кубок України з футзалу, сезон 2016/2017

1/4 фіналу, перший матч. Львів, 24.02.2017, ПС «Галичина»

«Енергія» -  «ХІТ» - 1:2 (0:0)

Енергія: Кардаш - Струк, Багряк, Кузь, Федю, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Легендзевич, Кордоба, Танський, Пітуля

ХІТ: Лисенко - І.Борсук, О.Корнійчук, Чепорнюк, Юнаков, А.Борсук, Колесников, Шевченко, Школьний, Шувалов, Максименко

Голи: Кордоба, 23 -  Колесников, 34, Школьний, 38

Попередження: Мих.Грицина, 17, Танський, 18 - Лисенко, 6,  Колесников, 17,  І.Борсук, 22, О.Корнійчук, 40

Вилучення: І.Борсук, 36 (повторне попередження)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ