Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чи є закарпатський слід у справі зникнення львів'янина Тараса Познякова?

ГУ Національної поліції в Закарпатській області надало розширений коментар про розслідування справи щодо пошуку зниклого львів’янина Тараса Познякова, який скористався сервісом BlaBlaCar.

Нагадаємо, 19 квітня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль написав  про те, що особи, яких розшукують у зв’язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками «Правого сектору».

"Якщо точніше, то вони входили в «спецпідрозділ» «Сонечко», який брав участь у стрілянині в Мукачеві 11 липня минулого року. Один із них – громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), мешканець Чернівецької області", - йшлось в повідомленні. 

Батько Тараса Познякова обіцяє щедро вигородити тих, хто допоможе знайти його сина

Як заявляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області, слідство по стрілянині в Мукачеві проводить Генеральна прокуратура України.

"Інформації щодо причетності даних осіб до мукачівських подій у нас немає.

Приналежність "Луки" і "Тофа" до збройних формувань, зокрема і до обласного осередку "Правого сектору" та його спецпідрозділу "Сонечко" - перевіряється.  А щодо причетності цих осіб до справи зникнення львів'янина, то це компетенція органу, який проводить дане розслідування", - зазначено у повідомленні. 

У Києві поліція знайшла авто зниклого львів'янина Тараса Познякова

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ