Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Чим дивуватиме Ніч поезії та музики non-stop у Львові

У ніч з 21 на 22 вересня відбудеться одна з найпопулярніших акцій головного культурного фестивалю країни. Організатори Ночі поезії та музики non-stop на 26 Book Forum готують оригінальну концепцію і дещо оновлюють формат. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛМР.
Ніч поезії та музики non-stop у Львові

На відвідувачів чекають автори з 10 країн світу, найяскравіші зірки української джазової та електронної сцени і абсолютно безкоштовний вхід.

Унікальний формат та незабутня атмосфера зробили ʺНіч поезії та музики non-stopʺ однією з найвідвідуваніших подій фестивалю. Традиційно акція поєднає актуальну поезію з прогресивною музикою відомих українських гуртів.

Подія відбудеться у нічному клубі ʺPicassoʺ, що на вул. Зеленій, 88. Початок о 22:00 год.

Вперше музика лунатиме у режимі non-stop упродовж усієї ночі. Музиканти супроводжуватимуть виступи поетів своєю грою. Це одна з новинок оновленого формату.

Свої вірші декламуватимуть поети з 10 країн. Музичне наповнення забезпечать зірки джазової та електронної сцени. Хедлайнери Ночі — Laura Marti & Volodymyr Kaminskiy та співачка Alloise.

Ніч поезії та музики non-stop також готує ʺГодину прем’єрʺ. Акція стане можливістю для молодих і поки невідомих гуртів виступити на великій сцені. Цього разу таких буде два — Vendeio та DivAdzhu. Для обох колективів Ніч поезії та музики non-stop є майданчиком для знайомства великої публіки зі своєю творчістю.

Деталі тут

Нагадаємо, у Львові оголосили переможців конкурсу "BookForum Best Book Award-2019".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ