Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дарійо Срна попрощався з «Шахтарем» і вболівальниками

Дарійо Срна завершує виступи за ФК «Шахтар». Його контракт закінчується 30 червня 2018 року. Пр це повідомив офіційний сайт гірників

Протягом 15 років у «Шахтарі» Дарійо провів 536 матчів і забив 49 голів.

"Його блискуча кар’єра – це взірець високого професіоналізму й безмежної відданості Клубу. Він зробив величезний внесок у нашу історію та гучні перемоги. Загалом із «Шахтарем» Дарійо виграв 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 разів ставав чемпіоном, 7 разів вигравав Кубок України і 8 – Суперкубок.

Дарійо, ти великий Капітан! Дякуємо тобі за ці фантастичні 15 років, за цю гарну історію успіху, за твою любов, повагу та відданість «Шахтарю». Браво, Капітане! Спасибі, Дарійо!», - йдеться у повідомленні. 

Сам Дарійо Срна зворушливо подякував клубу, тренерам і вболівальникам: «15 років я виходив на поле у футболці «Шахтаря». Я виходив перемагати, я бився за Клуб, за вболівальників, за Донецьк. Це були незабутні й неймовірно щасливі роки в моєму житті... Я завжди пам’ятатиму рев трибун переповненої «Донбас Арени», ту неймовірну атмосферу фантастичного свята, яку ви створювали на кожному нашому домашньому матчі. Дякую вам, люблю вас! Моє серце належить «Шахтарю».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ