Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дедишин розповів, чому пішов з львівських «Карпат»

«Звичайно, всіх цікавить причина, чому я покинув клуб. Кажу про це чесно і відверто. Тут все просто: на чисто інтуїтивному рівні відчув, що наші з президентом стосунки себе вичерпали, ми почали говорити на різних мовах, слухали і не чули один одного.

Я чомусь почав відчувати великий внутрішній дискомфорт і в один момент зрозумів, що не хочу і не можу більше працювати з Петром Петровичем. Тому пора ставити крапку. Однак, безмежну повагу і вдячність завжди буду відчувати по відношенню до цієї людини.

Мене турбує те, що в суспільстві настільки несправедливо спотворений і навіть демонізований образ Петра Петровича. Він вперто відмовлявся творити собі позитивний імідж. А гроші і можливості  (і в тому числі власні медійні), повірте, для цього були і є в достатку. Вважав принизливим для себе принцип Садового: «Піар - все! Результат - ніщо!».

Він говорив, що окремі люди і суспільство в цілому самі повинні розібратися у всьому, оцінити його вчинки, внесок у розвиток регіону, допомога масі знедолених людей, важкохворим дітям, двом Майданам, армії, львівської міліції.

«Карпати» - напевно, єдиний клуб в Україні, який від усіх влад разом узятих не отримав абсолютно нічого, ні копійки. Про стадіон «Україна» за 1 грн Садовий нехай розповідає плебсу і далеким від футбольного господарства людям, які не розуміють, що утримання такого морально застарілого монстра обходилося клубу щорічно в кругленьку суму», - розповів Дедишин.

Трибуна

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ