Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Делегація зі Львівщини передала Вифлеємський вогонь миру на передову

Делегація з Львівщини на чолі з головою Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким відвідала позиції 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.
Фото: 103 бригада ТрО

Про це повідомляє пресслужба 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. 

Під час візиту Максим Козицький передав військовослужбовцям бригади Вифлеємський вогонь миру, який в Україну традиційно доставили пластуни. 

«Нехай цей вогонь, який символізує стійкість та незламність, нагадує, що всі українці вірять у вас. Вірять Збройним Силам, які зараз протистоять окупантам, що несуть хаос, смерть та руйнування. Дякую від імені усіх українців вам за те, що боретесь за нашу свободу, за наше життя, за вільну Україну!» – сказав очільник Львівської адміністрації.

Також разом з представниками місцевого самоврядування Львівщини, керівництво області передало бригаді понад тисячу комплектів зимової форми та взуття, та необхідне військовим обладнання.

«Для військовослужбовців дуже важливо знати, що вдома про нього пам’ятають та піклуються. Кожен такий візит дає розуміння, що за нами, за кожним захисником – рідні, надійний тил, за який треба боротись і перемагати!» – наголосив командир 103 бригади полковник Валерій Курко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ