Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Денисенко розповів про зміну стратегії атак окупантів і її причини

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко заявив, що росія змінила стратегію атак по території України, а саме почала обстрілювати залізницю. Також він пояснив причини таких змін.
Вадим Денисенко

Зокрема, в етері телемарафону він зазначив:

"Якщо спочатку вони стріляли по нафтобазах, пробуючи зруйнувати ланцюги постачання палива, і їм не вдалося це зробити. Зараз вони поміняли стратегію і стріляють по залізничній інфраструктурі, вважаючи, що це дозволить їм зупинити рух товарів, при чому, в обох напрямках. Як в центр і на схід, куди йдуть продукти харчування і промтовари, і все, що потрібно для армії, так і зі сходу на захід", - зазначив він.

Денисенко додав, що такі дії російської федерації лише сповільнюють роботу залізниці та викликають затримки, але не зупиняють експорт.

"В принципі у нас, оскільки заблоковані порти, весь експорт це західний кордон. Вони вважають, що зможуть зламати експорт України, а це одне з основних надходжень до бюджету країни. На щастя, поки що те, що робить Росія воно всього-на-всього сповільнює роботу залізниці і просто призводить до певних затримок", - додав радник міністра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ