Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Депутатам ЛОР пропонують хабарі в обмін на потрібні голосування, - Гірняк

Як зазначив сьогодні під час пленарного засідання Львівської обласної ради заступник голови ради Володимир Гірняк, депутатам ЛОР пропонували хабарі і посади в обмін за те, що вони проголосують за потрібного кандидата на посади деяких головних лікарів.

2015 році було сформовано керівництво обласної ради. Було обрано голову, двох заступників, керівників комісій. В 2017 році було змінено першого заступника голови обласної ради і було обрано на його посаду Андрія Білоуса. Ця так звана коаліція перебувала фактично дотепер.

Відбуваються насправді безпрецедентні речі. Вперше ці речі я відчув минулого травня, коли відбувалось голосування за деяких головних лікарів. Коли деяким з вас пропонували хабарі, коли деяким з вас пропонували посади. Це питання не пройшло.

Пане голово, я тобі тоді сказав про те, що такі речі неприпустимі у стінах Львівської обласної ради. Минулого разу, коли вперше питання звіту без погодження керівниками фракцій було поставлено на порядок денний, я не прийшов тоді на президію і сказав свою позицію: пане Ганущин, якщо ви хочете шукати інших політичних партнерів, то скажіть про це. Якщо ви хочете формувати більшість із "Самопоміччю" чи з іншими політичними силами у цій залі – скажіть про це.

Розпочалась та сама ситуація, яка було минулого року, знову обздвон, знову пропозиція хабарів, знову тиск", - зокрема зазначив під час свого виступу Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ