Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати пропонують розширити повноваження комісії з вивчення обґрунтування тарифів

Тимчасова комісія з вивчення економічного обґрунтування тарифів на теплопостачання на наступну сесію Львівської міської ради планує винести проект ухвали, яка передбачатиме утворення спеціальної депутатської комісії, що буде володіти розширеними повноваженнями. Про це “Гал-info” повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
Згідно з проектом ухвали, комісія проводитиме контроль за формуванням тарифів на всі житлово-комунальні послуги для населення. Працювати ця комісія буде до завершення теперішньої каденції та складатиметься з представників депутатського корпусу Львівської міської ради – про це  розповів співавтор проекту ухвали Теодор Дяків.
Нагадаємо, що на наступну сесію міської ради буде також винесено проект ухвали, який передбачає скасування рішення виконкому про двоставковий тариф на послуги теплопостачання та рекомендацію виконавчому комітету Львівської міської ради і натомість введення сезонного тарифу. Окрім цього, комісія розглянула можливість подачі звіту про діяльність даної комісії.
Як наголосив голова тимчасової комісії, депутат Олег Породко, згадані проекти ухвал будуть готові до середи, 7 лютого, коли відбудеться наступне засідання комісії та будуть винесені на розгляд депутатського корпусу Львівської міської ради у четвер, 8 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ