Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Держава через Святого Миколая передала яворівським рятувальникам універсальний автомобіль

Учора, 17 грудня, ввечері в місто Яворів Львівської області прибула пожежно-рятувальна автоцистерна, марки «МАЗ-530927», яка є універсальним спецтранспортом для гасіння пожеж, порятунку людей в ДТП та під час інших небезпечних подій.
Фото Людмила Шубіна.

Як повідомив власкор Гал-інфо, ключі від нового спец-автомобіля вручив начальникові Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області, полковнику служби цивільного захисту Русланові Іванчишину Святий Миколай.

У події взяли участь не лише особовий склад яворівський рятувальників, а й їхні діти, знайомі, друзі. Автівку зустрічали оплесками, кольоровими кульками, не обійшлося і без традиційного обмивання презенту шампаньским.

У коментарі власкорові Гал-інфо головний рятувальник Яворівщини Руслан Іванчишин пояснив, що із метою забезпечення підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області пожежно-рятувальними автомобілями, а також для своєчасного і належного здійснення заходів, пов’язаних із рятуванням людей та гасінням пожеж, у 23 Державну пожежно-рятувальну частину міста Яворова було передано пожежну автоцистерну, марки «МАЗ-530927».

«Автомобіль – унікальний своїм шасі, повний привід та потужність двигуна – в 380 кінських сил завжди вчасно доставить вогнеборців на місця надзвичайних ситуацій. Ця автоцистерна вміщує 4000 л води, а продуктивність подачі вогнегасних речовин – 60 л/с. Автомобіль обладнаний сучасним аварійно-рятувальним гідравлічним та механічним обладнанням. Таким чином цей автомобіль є універсальним спецтранспортом для гасіння пожеж, порятунку людей в ДТП та під час інших небезпечних подій», – наголосив полковник служби цивільного захисту Руслан Іванчишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ