Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держкомтелерадіо оголосив тендери на закупівлю послуг

Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення всеукраїнської інформаційної кампанії щодо євроатлантичної інтеграції України.

Зокрема, за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «НАТО-Україна. Безпека. Захист. Стабільність». Очікувана вартість закупівлі – 3 млн. 410 тис. грн. Крім того, через відкриті торги буде визначено виконавця послуги з організації та проведення кількісного соціологічного дослідження щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО. Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн.

Також через відкриті торги буде закуплено послугу з організації  та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. На організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу державою буде виділено 261 тис. грн. 

Свої пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях слід подавати до 31 жовтня 2018 року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі. Онлайн за посиланням.

Нагадаємо, що розпорядженнями Кабінету Міністрів України затверджено План заходів щодо реалізації Концепції  вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції на 2018 рік  та План заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки. Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» за бюджетною програмою КПКВ 1701390 «Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері» передбачені видатки у розмірі 20,0 млн. грн.

Держкомтелерадіо як виконавець зазначеної бюджетної програми проводить організаційно-підготовчі заходи із забезпечення державного фінансування Планів заходів відповідно до  постанови КМУ  № 269 «Про порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ