Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Держслужбовці Львівщини змагатимуться у відкритих змаганнях з кросу

У неділю, 7 липня, відбудуться відкритих змагань з кросу серед представників органів державної влади у Львівській області.

Метою змагань є популяризація та пропаганда здорового способу життя, залучення всіх верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом та активізація розвитку масового спорту на Львівщині.

Змагання проводяться серед чоловіків та жінок за такою програмою: в категорії «Початківці» (біг на 1000м), «Аматори» (біг на 2000м) та «Профі» (біг на 3000м).

Реєстрація учасників у Львові в парку Знесіння, неподалік атракціону «Лазанка» з 8.00 до 8.50 год. Урочисте відкриття о 9 год, а старт змагань о 9:15 год.

Учасники допускаються до змагань за наявності медичної довідки про стан здоров’я, розписки учасника пробігу, спортивної форми та бігового взуття.

Охочі взяти участь у кросі реєструють заявку за лінком до 17 год 5 липня 2019 року.

Зазначимо, організаторами заходу виступили: управління фізичної культури та спорту ЛОДА, Головне територіальне управління юстиції у Львівській області, Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ