Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Дев`ятеро людей постраждали в ДТП на Львівщині

На автошляхах Львова та області 15 березня сталося 60 дорожньо-транспортних пригод, з них 6 – з постраждалими, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У ДТП дев’ять осіб отримали тілесні ушкодження.

Зокрема 15 березня близько 21.25 у селі Гостинцеве Мостиського району на автодорозі «Львів-Шегині» зіткнулись автомобіль «БМВ», яким керував 18-річний мешканець міста Рудки Самбірського району, та «ВАЗ», за кермом якого перебував 55-річний мешканець Городка. В результаті зіткнення травмований водій «ВАЗу».

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Того ж дня близько 19.10 на автодорозі «Західний об’їзд Львова» неподалік села Рясна Руська у Яворівському районі водій автомобіля «КІА», 37-річна львів’янка, скоїла наїзд на двох пішоходів – 53-річного місцевого мешканця та 37-річного мешканця Бродівського району. Внаслідок наїзду чоловіки отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, наразі правоохоронці встановлюють обставини події, призначено експертизи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ