Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дітей та молодь запрошують до участі в конкурсі різдвяно-новорічної листівки

Музей Леопольда Левицького запрошує учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів, а також студентів та молодих митців до участі в щорічному VI Конкурсі різдвяно-новорічної листівки. Повідомила прес-служба ЛМР.

Умови участі в конкурсі:

В Музеї Леопольда Левицького протягом жовтня – грудня 2015 року відвідати захід (на вибір конкурсанта): екскурсія, тематичне заняття, музейний урок, майстер-клас в різних техніках (лінорит, холодний батик, живопис на склі, вибійка, Венеційська маска, виготовлення ялинкових прикрас) чи замовити виїзну лекцію (для шкіл).
Створити вітальну листівку (за мотивами творів Л. Левицького) на тему  „Новий рік та Різдво в Україні”. Формат листівки – 10,5х14,8 см. Техніка роботи – довільна
На звороті листівки обов’язково вказати: ім’я та прізвище конкурсанта, дату народження, місце навчання/роботи та контактний телефон.

Конкурс проходить у чотирьох вікових категоріях:

І категорія – 6- 9 років,

ІІ категорія – 10-13 років,

ІІІ категорія – 14-17 років

IV категорія – 18-35 років

В кожній з вікових груп за рішенням журі будуть визначені призові місця, спеціальні відзнаки, а також буде призначено Гран-прі  конкурсу.

Переможці та номінанти на спеціальні відзнаки отримають пам’ятні дипломи, солодкі та цікаві подарунки, квитки та сертифікати від організацій-партнерів проекту. Їхні роботи експонуватимуться  на виставці у залах Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького, а згодом будуть передані в фонд Львівської дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Роботи  приймаються з 1 жовтня до 17 грудня 2015 року за адресою:

Музей Леопольда Левицького, вул. М. Устияновича, 10/1, м. Львів, 79000

Контакти: тел. (032) 2 610 610, моб. (099) 26 91 222, (067) 14 51 942

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ