Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Діти українських захисників вирушили зі Львівщини на літнє дозвілля в Італію

48 дітей та підлітків зі Львова, Маріуполя, Мелітополя та Краматорська, батьки яких захищають нашу державу від окупанта або віддали життя у цій боротьбі, поїхали на відновлення і відпочинок в Італію.

У програмі – екскурсії по Калабрії, відпочинок на березі моря, спортивні змагання, та різні ігри. Діти зможуть відвідати місцеві гуртки, фестивалі та ярмарки.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Один з головних обов’язків дорослих – піклуватися про дітей. Особливо про дітей наших воїнів. Особливо про дітей наших воїнів, які на жаль, уже в небесному війську. Чужих дітей не буває. Ми зобов’язані зробити все для того, щоб в українських дітей було дитинство. Попри війну. Бо вони – наше майбутнє. І це майбутнє має бути щасливим», - зазначив очільник області.

Прийняли юних українців й українок в одному з готелів Болоньї. У програмі – екскурсії по Калабрії, відпочинок на березі моря, театралізовані вистави, танці, флешмоби, спортивні змагання, ігри. Діти зможуть відвідати місцеві гуртки, фестивалі та ярмарки. Також передбачили багато дозвілля з італійськими однолітками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ