Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

Діяльність Андрія Садового повністю схвалює 13% львів'ян

Соціологічна група «Рейтинг» оприлюднила результати великого опитування громадської думки на замовлення Міжнародного республіканського інституту.

Проведене опитування показало, що переважна більшість населення вірить у краще майбутнє, позитивно оцінює якість послуг, що надаються місцевою владою, і планує залишатися у своїх містах під час війни з Росією та після її завершення.

Зокрема, результати проведеного опитування показали, що діяльність міського голови Львова схвалює 13% львів'ян, ще 36% - швидше схвалюють. Не схвалює роботу Андрія Садового 18% опитаних.

Варто зазначити, що в загальному рейтингу міський голова опинився на 12 місці. Першість тримають голови Харкова, Хмельницького та Луцька.

Це опитування проведене серед 16 800 респондентів у 21 місті України і є одним з найбільш повних зрізів громадської думки в Україні.

Методологія  

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 обласному центрі України (у Києві та обласних центрах, де безпекова ситуація дозволяла проводити опитування) з 21 квітня по 22 травня 2023 року методом особистого інтерв'ю вдома у респондентів. Всього було опитано n= 16 800 жителів України віком 18 років і старше. Дані опитування, отримані в кожному місті, було зважено за гендерно-віковими показниками з використанням даних Державної служби статистики України на 1 січня 2022 року.  Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 95% для кожного показника не перевищує +/-3,5 відсоткових пунктів. Середній коефіцієнт досяжності респондентів – 56%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ