Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Для школярок Стрийщини провели #OlympicLab

Цими днями, разом з підписанням угоди про двосторонню співпрацю відділення НОК України у Львівській області (Юрій Турянський) та Стрийською територіальною громадою (Олег Канівець), у спортивному залі Стрийської дитячо-юнацької спортивної школи з дотриманням карантинних вимог відбувся спортивно-інтерактивний захід #OlympicLab за участю школярок 8-10 класів, - інформує 5 травня пресслужба НОК.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

Участь у цікавій зустрічі взяли: голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, голова регіонального відділення Олімпійської Академії України Оксана Вацеба, учасник Ігор Олімпіади 1972 року з легкої атлетики, майстер спорту міжнародного класу Павло Андрєєв, начальник відділу фізичної культури і спорту Стрийської міської ради, майстер спорту України Руслан Каліцун, директор Стрийської ДЮСШ Микола Столярський, стипендіатка НОК України Наталія Козачук та ін.

Захід #OlympicLab у Стрию відбувся за напрямком "Чат з чемпіонами та навички лідерства", де своїм спортивним досвідом поділився багаторазовий чемпіон СРСР та України, чий національний рекорд з бігу на 10 000 метрів ще досі ніхто в Україні не перевершив, Павло Андрєєв. Він розповів, що навіть у свої 77 років згадує слова свого дитячого тренера, який наголошував на тому, щоб не пропускати жодного тренування й при цьому не забувати про успішне навчання в школі. Й саме так до кожного прийде справжній успіх! При цьому школярі мали змогу розпитати про секрети бігової підготовки в спорті та особливості розвитку витривалості. Проф. Оксана Вацеба наголосила на основних олімпійських цінностях та ідеалах, важливості занять спортом у молодому віці, вироблення навичок здорового способу життя та про особливості проведення Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу для дітей та молоді #OlympicLab, а директор дитячо-юнацької спортивної школи М.-В. Столярський розповів про найбільш успішні в Стрию види спорту та про основні здобутки вихованців ДЮСШ різних років.

Відтак усі разом, дівчата й гості свята, після загальної розминки, спробували свої сили у волейболі, демонструючи свої особисті уміння в одній із найпопулярніших спортивних ігор.

На завершення справжнього олімпійського свята його учасники та місцеві організатори отримали книжкові подарунки від НОК України й тематичні футболки, в яких залюбки сфотографувалися у спільному стрибку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ