Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дмитро Крамар – президент Львівської міської федерації баскетболу

Дмитро Крамар став президентом Львівської міської федерації баскетболу. На цій посаді відомого у минулому спортсмена підтримала уся баскетбольна громадськість Львівщини під час загальних зборів. Він став єдиним кандидатом, за якого усі члени виконкому проголосували одноголосно.

Обрання віце-президентів Львівської міської федерації баскетболу наразі відтермінували, однак під час загальних зборів більшість присутніх підтримала ідею оновити склад виконавчого комітету.

Під час свого виступу Дмитро Крамар, до слова, колишній професійний баскетболіст, наголосив, що прекрасно знайомий з усіма проблемами розвитку цього виду спорту на Львівщині і зробить все можливе для того, щоб баскетбол у нашому регіоні набував більшої популярності. Особливу увагу новообраний президент пообіцяв приділяти розвитку дитячо-юнацького баскетболу.

Нового очільника Львівської міської федерації баскетболу привітав і Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР. Останній додав, що до 2020 року у Львові буде сучасний спорткомплекс, де також культивуватимуть і баскетбол. Антон Нікулін додав, що на проектну документацію спорткомплексу уже виділили 16 мільйонів гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ