Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Дніпро» може залишитися без атестату

У Федерації футболу України намагаються розібратися із заборгованістю клубу перед колишніми співробітниками.

Футбольний юрист Олександр Волков, який захищає в суді інтереси іспанських помічників екс-тренера дніпропетровського «Дніпра» Хуанде Рамоса, розповів про перипетії судового процесу.

- Усі заборгованості, пов'язані з заробітною платою, були погашені повністю, але от з преміальними за Лігу Європи і за вихід до кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів залишилися питання. Тренери намагалися вирішити цю проблему «полюбовно», зверталися багато разів в «Дніпро». У них залишилися гарні стосунки з клубом і його власником, тому що за 4 роки конфліктів у них, в загальному не виникало і виникнути не могло, оскільки всі класно робили свою роботу. Але в підсумку клуб чомусь зайняв таку позицію, що зарплата - зарплатою, а бонуси - бонусами. Ми дочекалися рішення Палати з вирішення спорів, яка більшою мірою задовольнила вимоги.

Сума заборгованості перед трьома тренерами на сьогоднішній день, як встановлено Палатою з вирішення спорів, становить близько 900 000 євро. У «Дніпра» ще є можливість як домовитися по цих боргах, так і оскаржити це рішення. Мої клієнти на сьогоднішній день також приймають рішення і думають над тим, чи звертатися їм до Лозанни чи ні, тому що вимоги початкові були трохи більшими. Але Палата зайняла нейтральну позицію і винесла рішення, яке не ображає ні один, ні інший бік. Але я хочу сказати, що більшість вимог, заявлених нами, були задоволені.

Минулої середи обидві сторони отримали це рішення, і з цього дня починається 21-денний термін, після якого немає можливості оскаржити це рішення, і воно набирає законної сили. І у нас є кілька варіантів в цьому випадку: ми можемо йти в КДК, можемо йти в Комітет з ліцензування та говорити, що ліцензійні умови, на яких видавався атестат «Дніпру», змінилися, тому потрібно відкликати його, - говорить Волков.

Динамо Київ від Шурика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ