Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До 250-річчя Бетховена INSO-LVIV виступить з концертною програмою

Оркестр INSO-LVIV присвятить цілий концерт творчості великого композитора. Відтак, 3 грудня о 19:00 на сцені Львівської національної філармонії музиканти презентуватимуть проект BEETHOVEN 250.
Фото Львівська філармонія

“У програмі одні з найвідоміших та найскладніших творів Бетховена. Концерт для скрипки, віолончелі та фортепіано, відомий також як Потрійний концерт, був написаний Бетховеном в 1803 році, а в 1804 опублікований видавництвом Breitkopf & Hartel. Вибір соло інструментів робить його фактично концертом для фортепіанного тріо, і це єдиний концерт Бетховена для понад одного соло інструменту”, - зазначають у Львівській національній філармонії.

Також  презентують єдиний у Бетховена і концерт для скрипки з оркестром (1806, op. 61) . Він належить до найскладніших творів скрипкового репертуару. Справа не стільки в технічних труднощах, які не мають самодостатньої цінності, скільки в глибині змісту, що вимагає високої виконавської зрілості.

У концерті візьмуть участь солісти Валерій Соколов (скрипка), Роман Лопатинський (фортепіано), Олексій Шадрін (віолончель).

Квитки можна придбати в касі філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ