Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До фестивалю ЗахідФест залишилось менше тижня

З 14 по 16 серпня у комплексі відпочинку «Чарівна долина» біля Львова відбудеться мастабний музичний фестиваль ЗахідФест, який традиційно займає місце головної літньої музичної події в Україні.

«Годі киснути за компом, а чи квасити пельку по падікам, барам, клубам – рухом до нас на забаву, бо ЗахідФест – то є фист! Ми заритмуєм твої вуха акордами відомих українських і закордонних бендів, розгицаємо у герці танцю, перенесемо до галицького парадайзу одним словом. Саме тут ти згадаєш забуте і віднайдеш досі невідоме, а ми обіцяємо у цьому тріпі бути надійними гідами країни див і видив. Доведемо на ділі, що озеро то є найліпша ванна, багаття – найзручніша кухня, намет – тисячозірковий готель, запорошені і розпатлані західнофестивальні дівчата – найзвабливіші, хлопаки після мошу – найгідніші, а жива музика – у стократ ліпшіша за будь-яку у навушниках», — зазначають організатори.

Відвідувачам обіцяють «запальний коктейль з твоєї улюбленої музики, красот ландшафту відпочинкового комплексу Чарівна долина, дружньої та позитивної енергетики людей і все це залите квітковим медом сонячних променів!».

Цього року перед глядачами виступлять більше 50 груп з США, Німеччини, Швеції, Росії, Білорусі та України. Хедлайнером стане американський виконавець унікального hasidic hip-hop reggae Matisyahu, який співає на суміші англійської, ідишу та івриту.

Також серед головних гостей фесту є німецький індастріал-метал гурт Oomph!, легендарний американський репер Everlast, латин-метал гурт Ill Niño,  німецький металкор Dead by April, білоруські улюбленці українців Brutto, росіяни I Am Waiting for You Last Summer та найкращі українські гурти, серед яких Брати Гадюкіни, ВВ, Жадан та собаки, Тостер, Dakhabrakha, The Вйо, Onuka та багато інших.

На фестиваль діятимуть чотири тематичні сцени — головна, рок, інді та нічна сцена, які гості Західфеста зможуть відвідувати відповідно до своїх уподобань.

«Будь ти львівським батяром, харківським студентом, столичним манагером чи славним сином Одеси-мами – тут ти відчуєш себе своїм на своїй землі, із своїми однодумцями і спільною для нас усіх радістю від вільного життя! Адже Захід об’єднує і це наша основна ціль та мета«, — наголошують організатори.

http://socportal.info/

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ