Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця дня Галицька райадміністрація подасть позов на Галицький ринок

До кінця дня Галицька районна адміністрація подасть позовну заяву в Господарський суд Львівської області на об’єднання підприємців (ОП) „Галицький ринок”. Про це “Гал-info” розповіла голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
 „Зараз юристи допрацьовують всі питання. Зокрема, у заяві називають такі причини позову: відсутність дозволу на торгівлю, припис управління надзвичайних ситуацій про усунення порушень щодо цивільного захисту населення і територій щодо відтермінування відкриття Галицького ринку до з’ясування обставин щодо зняття загрози для людей через можливе руйнування аварійного будинку, а також розпорядження голови міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та ситуацій про загрозу життю і здоров’ю громадян, які працюють або відвідують Галицький ринок через аварійність будинку на пл. Соборній, 15”, – розповіла Ірина Маруняк.
Нагадаємо, що 13 січня 2007 року відбулося відкриття оновленого Галицького ринку, проте міська влада вважає відкриття ринку абсолютно неправомірним і незаконним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ