Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До кінця року відремонтують ще 10 кілометрів дороги Мшанець-Стрілки

Минулого тижня розпочали ремонт 10-кілометрової ділянки дороги Мшанець – Стрілки, що на Старосамбірщині. До кінця року її введуть в експлуатацію. Про це інформує пресслужба ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

«Дорога перебувала в аварійному стані роками, десять кілометрів водії їхали більше години. З головою ЛОДА Максимом Козицьким весною ми взяли на контроль цю проблему і пообіцяли людям, що відремонтуємо дорогу. Станом на сьогодні проклали основу ЩПС протяжністю 5 кілометрів. Підрядники запевнили, що з наступного тижня стелитимуть асфальт. На ремонт виділили 100 мільйонів гривень із додаткового фінансування, яке Уряд погодив для Львівщини», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Ремонт виконує підрядна організація «Шляховик-Т».

«Ця дорога є дуже важливою, вона сполучає 11 сіл гірської місцевості. Окрім того, її ремонт пожвавить розвиток Старосамбірського району та прилеглих населених пунктів. А ще ця мальовнича місцевість зможе скласти гідну конкуренцію популярним туристичним містам. Бо, впевнений, якісна дорога збільшить туристичний потік в цей край», - додав заступник голови.

Нагадаємо, влітку відремонтували меншу ділянку цієї дороги протяжністю 4 кілометри. Для ремонтних робіт виділили близько 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на вул. С. Бандери вже замінено 135 м колектора і 477 м водопроводу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ