Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До Львова приїде 31 команда з художньої гімнастики

У Львові 18-19 грудня у Палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 відбудеться ІІІХ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Зимова казка». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ці змагання завжди вирізняються цікавою й розмаїтою святковою концертною програмою, великою кількістю подарунків та нагород для учасників, тренерів та суддівського корпусу.

За інформацією головного судді змагань Галини Кочергіної, участь у змаганнях візьмуть 28 команд національного рівня та 3 зарубіжні команди з Польщі, Норвегії, Молдови). Загалом змагатиметься понад 300 учасниць. Організатором змагань є ДЮСШ «Галеон» за підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Програма змагань

18 грудня 

9.00 – початок змагань;

14.00 – парад відкриття, де з показовими номерами виступлять:

наймолодша вихованка ДЮСШ Галеон призерка та переможниця всеукраїнських та міжнародних змагань Бучковська Кароліна;
народний художній колектив України ансамбль танцю «Серпанок» школи народного танцю ЦТДЮГ художній керівник заслужений працівник України Вартовник Валентина
вихованка ДЮСШ Галеон, Чепміонка Кубку Львівської області, призерка Чемпіонату України ФСТ «Україна», призерка Чемпіонату України у командному заліку Пугач Анастасія

19 грудня

9.00 –початок змагань

16.15 – відбудеться заключний гала-концерт, у якому візьмуть участь студенти кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури та нагородження переможців турніру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ