Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До матчу «Шахтар» - «ПСЖ» підкоригували схему доїзду

1/2
У середу, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - ПСЖ. За словами в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадима Гунька, на даний матч очікується повний стадіон вболівальників, однак, окремих секторів для фанів французької команди не виділятимуть, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також Вадим Гунько наголосив на тому, що для власного комфорту вболівальників просять прибувати на стадіон завчасно, гейти будуть відкриті з 19.00.

Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

Відтак, з 19.30 до 21.30 та у період з 23.30 до 01.00 год. шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича – вул. Ш. Руставелі – вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (к-т ім. О. Довженка) - вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199.

Окрім цього, будуть працювати у подовженому режимі  автобуси № 3а; 10; 25; 40. Тролейбусні маршрути № 3; 20; 25 також курсуватимуть у подовженому режимі до першої години ночі.

«Маємо дуже цікавих, потужних суперників. Це важливо для міста, адже ми вже поправу маємо  дуже серйозний європейський футбол найвищого рівня і це не може не тішити. З точки зору підготовки стадіон «Арена Львів» повністю готовий до проведення цього та інших матчів», - розповів Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».

Напередодні гри, 29 вересня, на «Арені Львів» відбудуться відкриті тренування та прес-конференції головних тренерів французької та української команд.

О 17.00 зі представниками ЗМІ поспілкується головний тренер ПСЖ Лоран Блан, а вже о 18.30 стартує тренування французької команди. Перші 15 хвилин будуть відкритими для ЗМІ.

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу поспілкується з журналістами о 19.00 год, тренування розпочнеться о 19.30 год. Перші 15 хвилин будуть відкритими для ЗМІ.

Також в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що спільно з поліцією м. Львова було внесено деякі зміни у схему доїзду для приватного транспорту, які мають додати певний комфорт для вболівальників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ