Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До програми Спортивних ігор Львівщини вперше включили кульову стрільбу

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/3
У суботу, 18 листопада, у Львові відбулись змагання зі стрільби кульової у межах Комплексних ігор Львівщини. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Цей вид спорту до програми ігор включили вперше за понад три десятиліття проведення Спортивних ігор Львівщини. 

«У часі, в якому зараз живе наша держава, кожен в міру своїх можливостей має мати вміння та навички володіння зброєю.  Саме тому ми вирішили включити цей вид спорту до програми ігор. Серед учасників – і чоловіки, і жінки, доволі різного вікового сегмента», – пояснює керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.  

Змагання зібрали спортсменів з 15 територіальних громад Львівщини. Кожну громаду представляли по 3 учасники. Вони стріляли з пневматичної гвинтівки. Кожен учасник здійснив по 20 залікових пострілів. 

У цьому виді спорту перемогу на Комплексних іграх Львівщини вибороли спортсмени з Червоноградської громади. Віцечемпіонами стали представники Комарнівської громади. Бронза – у представників Радехівської територіальної громади.

Це – останній вид спорту у програмі цьогорічних Спортивних ігор. Незабаром організатори підсумують результати усіх змагань та оголосять найспортивнішу громаду Львівщини 2023 року. 

Нагадаємо, Комплексні ігри Львівщини – наймасштабніший фізкультурно-оздоровчий проєкт серед збірних команд територіальних громад області. Змагання відбуваються у трьох напрямках: серед дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю. Координатором Ігор є обласний центр «Спорт для всіх» у межах Комплексної програми фізичної культури та спорту Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ