Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

До України вирушили перші бойові машини Bradley від США

Першу партію бойових машин Bradley в рамках угоди про військову допомогу США на 2,85 мільярда доларів відправило в Україну транспортне управління США. Вантаж містить понад 60 Bradley.

Про це повідомила служба розповсюдження візуальної інформації міністерства оборони США.

“Ця партія, що містить понад 60 "Бредлі", залишила береги Північного Чарльстона, Південна Кароліна, минулого тижня і забезпечить українські війська додатковими наступальними і оборонними можливостями для захисту своїх кордонів від незаконного вторгнення Росії”,  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Бредлі" — це броньовані бойові машини, які перевозять піхоту в зоні бойових дій і забезпечують вогневу підтримку.

"Бредлі” — це дуже потужний транспортний засіб, який ми передаємо українцям. Ми сподіваємося, що це посилить їхню здатність просуватися вперед на полі бою і відвойовувати втрачені території, оскільки вони матимуть обладнання, яке відповідає або навіть перевершує те, що є у росіян", — сказала командир 841-го транспортного батальйону,підполковниця армії США Ребекка Д'Анджело, яка допомагала наглядати за завантаженням техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ