Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Донецький Шахтар - володар Суперкубка України-2017

Донецький Шахтар без проблем виграв Суперкубок України-2017 у протистоянні з київським Динамо. Дубль у матчі оформив Факундо Феррейра.

Уже на 2-й хвилині матчу Шахтар міг виходити вперед. Тайсон пробивав у дальній правий кут, мяч прослизнув під рукою Рудька, але у ворота не пішов. Втім "гірники" відклали вирок лише на 6 хвилин. Бразильське тріо Тайсон-Марлос-Ісмаїлі розписало гольову комбінацію, тож Феррейрі залишалось лише підставити ногу під простріл Ісмаїлі.

На 13-й хвилині Ярмоленко заробив дальнім ударом кутовий, після якого Мбокані з другого поверху пробив вище. Після тривалої паузи Андрій знову став одним з героїв небезпечного епізоду. Ярмоленко прострілив справа, Гармаша пробив, але Пятов парирував, а Срна не дав Мбокані добити у ворота.

На старті другого тайму Шахтар забив ідентичний першому гол. Ісмаїлі пасом зліва знайшов Факундо Феррейру, й аргентинець знову не схибив. Стало зовсім важко, і "відзначитись" вирішили фанати Динамо. Ще в першому таймі вони кидали петарди у штрафний Пятова, а зараз взялись бомбардувати Рудька. Гру двічі було зупинено, добре хоч ненадовго.

Динамо прокинулось лише після вилученя Степаненка. Тарас заробив другу жовту, грубо зігравши проти Бєсєдіна. Відразу ж Морозюк міг забивати зі штрафного, але Пятов момент прочитав і витягнув з дев'ятки. На 86-й геніальний пас-черпачок Ярмоленко зіпсував ударом у воротаря Сидорчук, який надто довго розвертався. Цікаво, що десь у цей же час Шахтар ледь не забив з центра поля, але голкіпер Динамо у двох підкатах далеко від воріт вибивав м'яч з-під ніг донеччан.

Арбітр додав 7 хвилин, але це вже ні на що не вплинуло. Перший офіційний матч Олександра Хацкевича на посаді головного тренера Динамо завершився поразкою.

Суперкубок України-2017

Шахтар – Динамо – 2:0

Голи: Феррейра, 8, 56

Вилучення: Степаненко, 80 (Ш)

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ