Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Допомагав по господарству: на Львівщині на пожежі виявили тіло чоловіка

Як повідомили 13 квітня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Перемишлянському районі на пожежі виявлено тіло чоловіка.

12 квітня о 12:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Вовків Перемишлянського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі.

На місце події негайно був направлений пожежно-рятувальний підрозділ 20 державної пожежно-рятувальної частини м. Перемишляни.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями дерев’яної будівлі та охопив її повністю. Не гаючи часу пожежники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

Під час розвідки пожежі, майже при виході з будівлі вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Ним виявився чоловік 1972 року народження. Як з’ясувалось чоловік, там не мешкав, а час від часу приходив аби допомогти по господарству.

Складність гасіння пожежі полягала в загрозі перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

О 13:02 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:18 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яну господарську будівлю. Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, вдалось оперативно локалізувати пожежу, запобігши розповсюдженню вогню, та врятувати іншу господарську будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини займання встановлюють правоохоронці. Попередньо у поліції зазначають, що будівля могла зайнятись внаслідок необережного поводження з вогнем.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Бродах горіло сміттєзвалище: на пожежі виявили обгоріле тіло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ