Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Дрогобицьке беззаконня: чому два алабаї тероризують містян?

Учора в Дрогобичі на вул. Грушевського, два алабаї, що вже не вперше розгулюють вулицями міста, напала на собачку літньої дрогобичанки.

Як повідомила Газета "Медіа Дрогобиччина", спочатку була інформація, що собаку загризли, але згодом з'ясувалося, що вдалося врятувати, у неї велика втрата крові.

Що пережила господиня потерпілої собаки, можна побачити на відео. 

"Треба щось робити з ними, адже наступною жертвою може бути чиясь дитина! Де поліція? Де муніципали?"- обурюються дрогобичани.

В Дрогобицькому відділі поліції на запит журналістів "Медіа Дрогобиччина" відповіли, що дві жінки вже написали заяву за фактом вчорашнього нападу, справа зареєстрована і будуть проводитися слідчі дії. До моменту, поки ведеться слідство, щось говорити зарано, – кажуть в поліції.

Тим часом мешканці Дрогобича, планують сьогодні зібратись біль міської ради з вимогою навести порядок в місті. 

"Шановні дрогобичани та гості міста! У зв'язку з надзвичайною ситуацією, яка склалась через безвідповідальність господарів знаменитих алабаїв та влади міста, пропонуємо зібратись біля Ратуші о 15:00 завтра 25.05.2023 р.  Бо виходить якось так, що один неадекватний господар тримає в страху ціле місто... Так не повинно бути... Місцева влада має реагувати на такі ситуації! А тому, давайте зберемось і вирішимо цю проблемо разом", - повідомила дрогобичанка Наталія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ