Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дрогобицькі акробати стали віцечемпіонами Європи

Вихованці Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського, талановиті спортсмени Анастасія Семенович та Богдан Іваник здобули чергову перемогу – на чемпіонаті Європи зі спортивної акробатики пара впевнено виборола одразу три срібні нагороди, - інформують у Дрогобицькій міській раді.
Фото: Дрогобицька міська рада

Змагання тривали з 16 по 22 жовтня у болгарському місті Варна. У них взяли участь 294 спортсмени з 22 країн світу. Конкуренція на змаганнях була вкрай високою, однак збірна команда України вкотре продемонструвала високий рівень підготовки, виборовши шість медалей, з яких три срібла здобули саме дрогобичани.

«Я дуже задоволений виступами наших спортсменів на чемпіонаті Європи. В нас є молоді та перспективні спортсмени, які починають свою дорослу кар’єру до високих досягнень та виконують складні елементи та потужну програму» – зазначив тренер збірної України зі спортивної акробатики Юрій Голяк.

За підготовки тренерів Оксани та Жанни Жгути і тренера-хореографа Сергія Дмитрієва, змішана пара акробатів Анастасія Семенович та Богдан Іваник здобули три комплекти срібних ногород – в багатоборстві, балансовій та динамічній вправах, ставши віце-чемпіонами Європи зі спортивної акробатики.

Вітаємо наших спортсменів з черговою перемогою та бажаємо нових спортивних здобутків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ