Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Коли оголосять конкурс на посаду очільника музею Франка?

Чому культурні установи на Львівщині залишаються без господарників?

З початку нового року низка музейних комунальних закладів області отримали нових керівників у зв'язку із завершенням терміну повноважень їхніх попередників. Зокрема конкурси тривають або вже відбулися у Львівському історичному музеї, Львівському музеї історії релігії, Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського, Адміністрації державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі» тощо.

Попри це на сайті обласної ради у загальнодоступному переліку конкурсів на посаду директорів комунальних підприємств чи закладів області немає жодної інформації про конкурс на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка».

Відомо, що повноваження директора музею Івана Франка Богдана Тихолоза закінчились ще у 2022 році. 

За інформацією співрозмовників видання, упродовж минулого року і зараз Богдан Тихолоз здебільшого перебуває за кордоном, чим, фактично, самоусунувся від виконання покладених обов’язків директора музею. 

Утім, конкурс на вакантну посаду з невідомих причин в управлінні досі не оголосили.

Відтак Гал-інфо надіслало інформаційний запит на адресу Голови Львівської ОВА Максима Козицького та Голови Львівської обласної ради Ірини Гримак з проханням вказати дату оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ